Τι επηρεάζει την ισχύ

Μικροοργανισμοί που επηρεάζουν την ισχύ

Τι επηρεάζει την ανδρική ισχύ; Δεν είναι μυστικό ότι η σεξουαλική δραστηριότητα ενός άνδρα, που συνήθως αναφέρεται ως ισχύς, αλλάζει με κάποιο τρόπο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Λοιπόν, για παράδειγμα, η ιδιοσυγκρασία ενός νεαρού άνδρα στην εφηβεία είναι τόσο έντονη που συχνά δεν υπάρχουν προβλήματα με τη σεξουαλική λειτουργία. Αλλά με την ηλικία, η σεξουαλική δραστηριότητα μειώνεται, η οποία είναι πολύ αγχωτική όχι μόνο για τους άνδρες, αλλά και για τους σεξουαλικούς συντρόφους τους.

Ωστόσο, πρόσφατα, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, όλο και περισσότεροι άνδρες σε νεαρή ηλικία παραπονιούνται για αδύναμη ισχύ και επιδείνωση της σεξουαλικής δραστηριότητας. Γιατί συμβαίνει αυτό? Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την ισχύ και πώς να βελτιώσετε την κατάστασή τους; Αποφασίσαμε να απαντήσουμε σε όλες αυτές τις ερωτήσεις σε αυτό το άρθρο, εξετάζοντας σιγά σιγά όλες τις πτυχές που επηρεάζουν την ανδρική ισχύ.

Πρώτα απ 'όλα, σημειώνουμε ότι η ηλικία δεν είναι ο μόνος παράγοντας που επηρεάζει την ισχύ. Φυσικά, είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν οι αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο σώμα, αλλά υπάρχουν βασικοί κανόνες που θα βοηθήσουν στην ενεργοποίηση της σεξουαλικής δραστηριότητας σε οποιαδήποτε ηλικία. Θα αφορά τον σωστό τρόπο ζωής που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την ισχύ χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

Τακτική σεξουαλική δραστηριότητα

Έτσι, το πρώτο σημείο του σωστού τρόπου ζωής που θα βοηθήσει στη βελτίωση της ανδρικής ισχύος είναι το τακτικό σεξ. Όπως γνωρίζετε, οι δεξιότητες χάνονται χωρίς εξάσκηση, οπότε προσπαθήστε να διασφαλίσετε ότι υπάρχει τακτική σεξουαλική δραστηριότητα στη ζωή σας ανεξάρτητα από την ηλικία. Το γεγονός είναι ότι με το κανονικό σεξ, η ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη, η οποία είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική δραστηριότητα, είναι εντός των φυσιολογικών ορίων, πράγμα που σημαίνει ότι η διέγερση και το ποιοτικό σεξ είναι εγγυημένα.

σωματική δραστηριότητα

Το δεύτερο σημείο που πρέπει να προσέξεις για να νιώθεις μόνιμα την ανδρική σου δύναμη είναι ο αθλητισμός. Η σωματική δραστηριότητα επηρεάζει πολύ τη δύναμη ενός άνδρα. Εξάλλου, ο αθλητισμός βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα, η οποία σχετίζεται άμεσα με την ισχύ. Επιπλέον, η τακτική σωματική δραστηριότητα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το υπερβολικό βάρος, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκλείσει ένα άλλο πρόβλημα που παρεμποδίζει μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Κακές συνήθειες

Όσον αφορά το αλκοόλ και τη νικοτίνη, αυτό το θέμα πρέπει να προσεγγιστεί πολύ υπεύθυνα. Εάν θέλετε να διατηρήσετε φυσιολογική σεξουαλική δραστηριότητα για πολλά χρόνια, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσετε την κατανάλωση αλκοόλ και να μειώσετε τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζετε την ημέρα. Οι κακές συνήθειες αντικαθίστανται εύκολα από αθλήματα, αγαπημένα χόμπι ή απλώς ενεργό ανάπαυση και η ευχαρίστηση φέρνει πολλά περισσότερα.

κατάθλιψη και στρες

Το συνεχές άγχος και οι καταθλιπτικές καταστάσεις, που δυστυχώς δεν είναι πλέον τόσο σπάνιες στις μέρες μας, έχουν επίσης αρνητική επίδραση στην ανδρική ισχύ. Για να λύσετε το πρόβλημα του συχνού στρες, πρέπει να μάθετε πώς να χαλαρώνετε ή να αποβάλλετε το άγχος με τον αγαπημένο σας τρόπο. Μασάζ, σωματική δραστηριότητα, γιόγκα κ. λπ. . Έτσι απολαμβάνετε τη μέγιστη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ και όχι μόνο ικανοποιείτε τα βασικά σας ένστικτα. Να έχετε πιο ρομαντικά βράδια. Μάθετε μια τεχνική αναπνοής που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Χρησιμοποιήστε αρωματικά έλαια που βοηθούν στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος και βγαίνετε στον καθαρό αέρα όσο πιο συχνά γίνεται. Επιπλέον, ο ανοιξιάτικος καιρός μας καλεί να κάνουμε χαλαρές βόλτες και ρομαντική διάθεση μετά. Και φυσικά αγάπη! Εξάλλου, το σεξ με την αγαπημένη σας γυναίκα είναι εγγύηση μέγιστης ευχαρίστησης και απόλυτης ικανοποίησης.