Οδηγίες χρήσης Erogan

Το σύμπλοκο βοτάνων και ορυκτών Erogan παράγεται με τη μορφή κοκκώδους ουσίας που περιέχει ομογενοποιημένο μείγμα συστατικών φυσικής προέλευσης. Οι κάψουλες καφέ ζελατίνης περιέχουν 500 mg κόκκων. Οι κάψουλες συσκευάζονται σε σφραγισμένες, επικαλυμμένες με λεπτό φύλλο φύλλα κυψέλες με δίχρωμο λογότυπο φαρμάκου. Χωρητικότητα κύστης - 10 κάψουλες.

Κάθε συσκευασία περιέχει δύο κυψέλες με 10 καψάκια και έντυπες οδηγίες για τη χρήση καψακίων Erogan. Στα άκρα του χαρτονιού παρέχονται εικόνες και επιγραφές που εξηγούν τη χρήση του φαρμάκου. Το Erogan, το οποίο διανέμεται στην Κύπρο, μπορεί να έχει επιγραφές στην πολιτεία και στην αγγλική γλώσσα.

Προσοχή στα πλαστά! Η απόκλιση μεταξύ της δοθείσας περιγραφής και του εξωτερικού σχεδιασμού του προϊόντος υποδηλώνει ένα ψεύτικο προϊόν!

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Τα φλεγμονώδη αρσενικά όργανα υποστηρίζονται από κάψουλες Erogan

Ενδείξεις για τη χρήση καψουλών Erogan:

  • παραβιάσεις της ισχύος οποιουδήποτε βαθμού, ανεξάρτητα από αιτιολογία και παθογένεση.
  • σοβαρή στυτική δυσλειτουργία;
  • καθυστερημένη εκσπερμάτωση;
  • διαγνωσμένη ορμονική ανισορροπία.
  • ανοργασία;
  • μείωση της λίμπιντο που σχετίζεται με την ηλικία.
  • προβλήματα ψυχικής υγείας που αποτρέπουν την πλήρη σεξουαλική επαφή.

Μια σχετική αντένδειξη είναι η αρτηριακή υπέρταση βαθμού 3.

Πορεία θεραπείας

Η ονομαστική διάρκεια της θεραπείας με το σύμπλεγμα φυτικών-ανόργανων συστατικών Erogan είναι 10 ημέρες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το μάθημα μπορεί να απαιτεί παράταση τριών εβδομάδων σε τρεις μήνες.

Προκειμένου να επιτευχθεί ένα σταθερό, μακροχρόνιο αποτέλεσμα, συνιστάται η μετάβαση σε μια προφυλακτική δόση του φαρμάκου μετά την κύρια φάση της θεραπείας της σεξουαλικής δυσλειτουργίας - μία κάψουλα κάθε δεύτερη μέρα (ηλικία ασθενούς έως 47-50 χρόνια) ή μία κάψουλα την ημέρα (άνω των 50 ετών). Μια γρήγορη θεραπεία δραστικότητας με κάψουλες Erogan είναι πραγματικότητα!

Οδηγίες

Τα καψάκια Erogan συνιστώνται για ενήλικες άνδρες. Η αρχική δόση είναι μία κάψουλα την ημέρα. Το Erogan πρέπει να λαμβάνεται αμέσως μετά τα γεύματα το πρωί. Επιπλέον, συνιστάται να παίρνετε κάψουλες δύο φορές την ημέρα.

Με σημαντικές παραβιάσεις της δραστικότητας και της παχυσαρκίας, μπορεί να χρειαστεί να αυξήσετε τη δόση του φαρμάκου. Εάν παίρνετε τρεις ή τέσσερις κάψουλες την ημέρα, προσπαθήστε να διατηρήσετε τον ίδιο χρόνο φαρμακευτικής αγωγής.

Δεν συνιστάται να πίνετε περισσότερες από μία κάψουλες κάθε φορά. Η ομοιόμορφη κατανομή των δόσεων κατά τη διάρκεια της χρονικής κλίμακας διασφαλίζει ότι η συγκέντρωση του δραστικού συστατικού στο πλάσμα του αίματος διατηρείται στο σωστό επίπεδο.

Σημαντικές πληροφορίες

Δεν υπήρξαν παρατηρήσεις που να επιβεβαιώνουν ή να αρνούνται αξιόπιστα την αποτελεσματικότητα της λήψης καψακίων Erogan από γυναίκες. Δεν υπάρχει έγκυρη σύσταση για τη χρήση αυτού του φαρμάκου για τη θεραπεία της σεξουαλικής δυσλειτουργίας στις γυναίκες.