Κριτικές για Erogan

 • Κωνσταντίνος
  Μόλις άρχισα να παίρνω κάψουλες Erogan, έμαθα πώς είναι μια φυσιολογική, ήσυχη και χαρούμενη οικογενειακή ζωή. Χάρη στο φυτικό παρασκεύασμα, νιώθω υπέροχα και μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της γυναίκας μου. Αλλά θα γίνω 60 σύντομα!
  Erogan
 • Mustafa
  Άρχισα να παίρνω τον Erogan για να μειώσω τα διαστήματα μεταξύ της σεξουαλικής επαφής. Λένε ότι μπορείτε να εκτελείτε πολλές υπηρεσίες ανά διανυκτέρευση μόνο όταν είστε νέοι. Έτσι: με τη βοήθεια των θαυμαστικών καψουλών, μπορώ να είμαι στα σαράντα μου όπως στη νεολαία μου! Η γυναίκα μου αποκάλυψε αυτό το μυστικό στους συναδέλφους της, έχω ήδη κοινοποιήσει τη διεύθυνση του ιστότοπου περισσότερες από μία φορές!
  Erogan
 • Γεώργιος
  Είμαι περίπου σαράντα και έχω ζήσει από την αρχή "Πάρα πολύ σεξ μην συμβεί" για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Για να αποφύγω τις διακοπές, παίρνω τον Erogan όποτε το θυμάμαι. Δηλαδή, όχι κάθε μέρα. Αλλά βοηθά πολύ! Οι σύντροφοί μου παραπονιούνται για αυτό για πολύ καιρό, αλλά χάρη στις κάψουλες, είμαι καλά. Νομίζω ότι θα συνεχίσω να παίρνω το φάρμακο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  Erogan
 • Ιωάννης
  Έχω διαβήτη τύπου 2 που είναι κακό για δραστικότητα. Αγοράζω το Erogan από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο και το δέχομαι σύμφωνα με τις οδηγίες. Λειτουργεί καλά: η στύση είναι σίγουρη, η εκσπερμάτωση δεν είναι πλέον πρόωρη. Συνιστώ κάψουλες σε οποιονδήποτε έχει προβλήματα με την ισχύ.
  Erogan
 • Xeyale
  Παίρνω κάψουλες Erogan μετά από επιμονή της γυναίκας μου. Το σεξ έχει γίνει πιο συχνό και μεγαλύτερο. Οι αισθήσεις εντάθηκαν. Η αποτελεσματικότητα του φαρμάκου είναι αναμφίβολα. Και αν θεωρείτε ότι τα φυτικά εκχυλίσματα στη σύνθεση του προϊόντος εμποδίζουν την ανάπτυξη ασθενειών του προστάτη, αυτές οι κάψουλες δεν έχουν καμία τιμή!
  Erogan
Βαθμολογία χρηστών Erogan
4.8
11