Εμπειρία χρήσης Erogan

Η εμπειρία με τις κάψουλες Erogan μοιράζεται η Petru, Craiova, Ρουμανία.

Ξεκίνησα μια δραστήρια σεξουαλική ζωή στην ηλικία των 16 και δεν είχα προβλήματα για μια δεκαετία και μισή. Το πρώτο κουδούνι συναγερμού χτύπησε το βράδυ μετά τα 30α γενέθλιά μου. Παρά τις καλύτερες προσπάθειες του φίλου μου εκείνη την εποχή, τίποτα δεν συνέβη. . .

Πρώτη σεξουαλική αποτυχία

Αναθεώρηση αναγνώστη που βελτίωσε τη στύση με κάψουλες Erogan

Είδα το σφάλμα ως αποτέλεσμα του υπερβολικού θηλασμού και προσπάθησα ξανά μετά από ένα διάλειμμα 24 ωρών. Ολα πήγαν καλά. Από εκείνη την ημέρα συνεχίστηκε - κάθε φορά. Μια ημερομηνία λειτουργεί καλά, μια άλλη - ακόμη και αν είναι σε μια εβδομάδα - μπορείτε ακόμη και να την διαγράψετε από το ημερολόγιό σας. Πιθανότατα έχει προκύψει ψυχολογική στάση. Το αίσθημα του αναπόφευκτου περαιτέρω αποτυχίας είναι οδυνηρό!

Έχω συμβουλευτεί να σταματήσω το αλκοόλ και το κάπνισμα, να ζητήσω θεραπεία από ψυχοθεραπευτή και ακόμη και να συναινέσω σε εγχείρηση. Αρνήθηκα.

Στα σαράντα η κατάσταση είχε γίνει κρίσιμη. Οι στύσεις ήταν εξαιρετικά απρόβλεπτες, σπάνια, γι 'αυτό και σταμάτησα να χρονολογώ γυναίκες. Το να περνάς μόνο του το υπόλοιπο της ζωής σου είναι κακή ιδέα. Έτσι, έψαχνα τρόπους για να λύσω το πρόβλημα με φειδώ.

Βρείτε μια λύση

Ένα πράγμα μπορεί να ειπωθεί σχετικά με τη λήψη μιας ποικιλίας συνθετικών ναρκωτικών που έχω αγοράσει για αρκετά χρόνια: είναι είτε ανενεργά είτε λειτουργούν μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Χρειάστηκε μια συστημική λύση.

Αποφάσισα όχι αμέσως και όχι γρήγορα υπέρ του φυτοσυμπλέγματος Erogan. Η διαφήμιση υποσχέθηκε μια γρήγορη θεραπεία για την ισχύ, αλλά με τη θλιβερή εμπειρία μου, δεν περίμενα ένα άμεσο αποτέλεσμα. Ο γιατρός που συμβουλεύτηκα σχετικά με τη χρήση των καψακίων Erogan πρότεινε να αρχίσουν να φορτώνουν τα κουτιά. Δεν έχω αλλεργίες, αλλά ο ψευδάργυρος ήταν προφανώς ανεπαρκής με τον τρόπο ζωής μου.

Εμπειρία με μακροχρόνια χρήση καψουλών Erogan

Κάψουλες Erogan σε κυψέλες

Πίνω μία κάψουλα Erogan κάθε έξι ώρες για ένα μήνα. Μια αισθητή βελτίωση στη στύση εμφανίστηκε αμέσως, αλλά αυτό δεν είναι επαρκές αποτέλεσμα, είπε ο γιατρόςΣτην περίπτωσή μου, η λήψη συμπληρωμάτων βοτάνων διαρκεί τουλάχιστον δύο μήνες για να έχει σταθερό αποτέλεσμα.

Μετά τον πρώτο μήνα, άλλαξα δύο κάψουλες Erogan την ημέρα. Σε αυτό το σημείο η κατάστασή μου βελτιώθηκε αισθητά: Η αιώνια μελαγχολία το πρωί εξαφανίστηκε, εμφανίστηκε ένα νόημα στη ζωή, μια καλή διάθεση που δεν έπρεπε πλέον να πίνεται κάθε βράδυ. Συνέχισε να καπνίζει όπως πριν - ένα πακέτο την ημέρα.

Στο τέλος του δεύτερου μήνα, άρχισα να έχω ερωτικά όνειρα που δεν είχαν συμβεί σε τριάντα χρόνια. Ο γιατρός είπε ότι η περαιτέρω θεραπεία απαιτεί σεξουαλική πρακτική. Τότε τολμούσα και της ζήτησα να βγαίνει ραντεβού.

Καλύτερο από το αναμενόμενο αποτέλεσμα!

Με αυτόν τον τρόπο η χρήση ενός προηγμένου φυτικού φαρμάκου με έκανε ευτυχισμένο. Είμαστε μαζί για αρκετά χρόνια. Συνεχίζω να παίρνω τα καψάκια Erogan ως προληπτικό μέτρο. Η γυναίκα μου απαιτεί να σταματήσω το κάπνισμα. Είμαι βέβαιος ότι τα σωστικά καψάκια είναι αποτελεσματικά. Δεν θα με απογοητεύσεις! Έχουμε πλήρη παραγγελία με σεξ! Ευχαριστούμε που διαβάσατε την κριτική μου!